In kom eieren met de helft van koffieroom, 1 eetl dille, zout & peper loskloppen.
Borden voorverwarmen.
Van zalm 2 roosjes maken en de rest van de zalm in reepjes snijden.
In kleine koekenpan wat van de boter smelten en ¼ van het eimengsel hierin schenken. Zachtjes bakken tot de bovenkant droog is of het omeletje even keren.
Op een bord warm houden. Op dezelfde wijze de andere omeletjes bakken.
In steelpan rookaas met de rest van de koffieroom verwarmen, af en toe roeren.
Omeletten beleggen met zalmreepjes en in vieren vouwen. Omeletjes op borden leggen, saus er naast schenken, garneren met zalmroosje en bestrooien met de rest van de dille.
** Je kunt dit gerecht ook goed van tevoren maken. Laat de omeletjes afkoelen alvorens ze te vullen met de zalm.
Voor gebruik even opwarmen in de magnetron.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |